Τα 5 σταδια περιποιησης του αυτοκινητου σας

Τα 5 σταδια περιποιησης του αυτοκινητου σας

dtailxperts

Τα σύγχρονα και πολυτελή αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων μπορεί να κοστίζουν όσο ένα μικρό διαμέρισμα, αλλά χάνουν την αξία τους αν παραμεληθούν και δεν συντηρηθούν σωστά στο χρόνο που πολλές φορές ακόμη και με λάθος πλύσιμο καταστρέφεται το φινίρισμα της βαφής, ακόμη και το εσωτερικό στο σαλόνι.

  1. ΠΛΥΣΙΜΟ

Αφαίρεση χαλαρών ρύπων πάνω από την επιφάνεια βαφής.

  1. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Αφαίρεση κολλημένων και ενσωματωμένων ρύπων, μικροσημαδιών και οξείδωσης που δε φεύγουν με το πλύσιμο.

  1. ΓΥΑΛΙΣΜΑ (Όχι κέρωμα)

Αυτό το βήμα είναι το κλειδί για να επαναφέρετε πλούσιο ζωντανό χρώμα με απαστράπτουσα στιλπνότητα χωρίς αράχνη.  ΠΡΟΣΟΧΗ : Όλα τα προιόντα με ταμπέλα “γυαλιστικό” δεν είναι πάντα καθαρά γυαλιστικά.  Μερικά είναι λειαντικά και μερικά είναι κεριά.

  1. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η εφαρμογή ενός στρώματος προστασίας από ανθεκτικά κεριά, σιλικόνες, ρητίνες και/ή πολυμερών πάνω από το φινίρισμα της βαφής για την απώθηση ρύπων και οξείδωσης.

  1. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η αφαίρεση της καθημερινής συσσώρευσης ρύπων (π.χ. ρύποι από πετρελαιοκινητήρες, άχνα χρώματος, βιομηχανικοί ρύποι, κουτσουλιές, ρετσίνι δέντρων, άλατα νερού) αμέσως μόλις τους ανακαλύψετε, πριν προλάβουν να κολλήσουν ή να χαράξουν το φινίρισμά σας.  Το αντίστοιχο προϊόν συντήρησης, αφαιρεί άμεσα τους φρέσκους ρύπους χωρίς να χαράζει το φινίρισμά σας.  Έχετε το πρόχειρο στο αυτοκίνητό σας. (Η συντήρηση έχει γίνει το σημαντικότερο βήμα για να είναι το αυτοκίνητό σας πάντα περιποιημένο.)

ΝΕΟ Video DTAIL XPERTS & D9SIX Team Project – Porsche Cayenne