Σταδιο Πληρους Διορθωσης Βαφης Οχηματων

ΣΤΑΔΙΟ ΠΛΗΡΟΥΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΒΑΦΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Το όχημα αρχικά πλένεται με χρήση σαμπουάν με ουδέτερο PH,με το σύστημα δύο κουβάδων για να αποτρέπεται η μεταφορά οποιωνδήποτε πετρών και αιχμηρών αντικειμένων στις επιφάνειες μέσω του ειδικού γαντιού από μικροίνες.

Οι τροχοί καθαρίζονται  με ειδικό καθαριστικό (ουδετέρου PH) με βάση τα εσπεριδοειδή και ειδικά σχεδιασμένες βούρτσες για να αποτρέψουμε τυχόν εκδορές.

Επίσης τα κενά των πάνελ στις πόρτες, στο χώρο του κινητήρα και τα σημεία των κάτω τμημάτων καθαρίζονται (όπου είναι προσβάσιμα). Ο χώρος του κινητήρα πλένεται επίσης σε αυτό το στάδιο, χρησιμοποιώντας υγρή ή ξηρή μέθοδο ανάλογα με τον τύπο του κινητήρα.

Στη συνέχεια ακολουθείται ξήρανση του οχήματος με ζεστό φιλτραρισμένο αέρα.

Κατόπιν το όχημα στεγνώνεται με το χέρι χρησιμοποιώντας πετσέτες βαθιάς στιβάδας από μικροΐνες.

Η βαφή επεξεργάζεται με μπάρα πηλού (ήπια ή επιθετική) και το αντίστοιχο λιπαντικό υγρό που απομακρύνει τους προσκολλημένους επιφανειακούς ρύπους.

Ακολουθεί μόνωση του οχήματος σε σημεία με ειδικές ταινίες μασκαρίσματος και υλικά ,ώστε η διαδικασία του καθαρισμού να επιτευχθεί με απόλυτη ασφάλεια.

Πλήρους Διόρθωσης Βαφής Οχημάτων

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Στο στάδιο αυτό συντελείται μηχανική διόρθωση μεγάλων ελαττωμάτων βαφής και η μεγιστοποίηση της οπτικής εμφάνισης του αμαξώματος και συνιστάται για ανεπαρκώς συντηρημένα οχήματα όλων των ηλικιών που έχουν αποκτήσει βαριά σήματα στροβιλισμού και ελαφριές γρατζουνιές με την πάροδο του χρόνου. Βασίζεται στην πλήρη διαδικασία πολλών σταδίων εφαρμογής καθαριστικών/λειαντικών αλοιφών, αφαιρώντας ένα μικρό ποσοστό από το ανώτατο στρώμα χρώματος στο όχημα και αποκαλύπτει ένα φρέσκο ​στρώμα βαφής από κάτω. Μπορούμε συνήθως να εγγυηθούμε τη διόρθωση του 99% των ελαττωμάτων βαφής που υπάρχουν, αν και το συνολικό πάχος της βαφής και η σοβαρότητα των ελαττωμάτων είναι μερικές φορές περιοριστικοί παράγοντες. Με την αποκατάσταση της κατάστασης του αμαξώματος σε σχεδόν τέλεια κατάσταση, το υψηλό κόστος αυτής της λεπτομέρειας συνήθως αντισταθμίζεται σε μεγάλο βαθμό από τη θετική επίδραση στην απαξίωση του εν λόγω οχήματος στο μέλλον. Ολόκληρη η διαδικασία διαρκεί συνήθως μεταξύ 24-40 ωρών (ανάλογα με το μέγεθος του προς επεξεργασία οχήματος), καθιστώντας απαραίτητη την εξάπλωση του έργου σε τρεις έως πέντε πλήρεις ημέρες, αν και τα μεγάλα αυτοκίνητα και τα οχήματα 4×4 μπορεί να πρέπει να παραμείνουν για μία επιπλέον ημέρα σε ορισμένες περιπτώσεις.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Ένα στρώμα του προτιμώμενου υψηλής ποιότητας συνθετικού σφραγιστικού(SEALANT) και κατόπιν από πάνω εφαρμογή εξαιρετικής ποιότητας φυσικού κεριού (CARNAUBA),εφαρμόζονται στις επιφάνειες που καθαρίσαμε στο παραπάνω στάδιο, εξασφαλίζοντας ένα ανθεκτικό επίπεδο προστασίας.

Σε αυτό το στάδιο φυσικά συζητάμε και για την εφαρμογή κεραμικής επίστρωσης ,αντί των κεριών/sealants για καλύτερη και μακράς διαρκείας προστασία.  Φυσικά πριν τη διαδικασία αυτή συμφωνούμε με τον πελάτη το κατάλληλο σφραγιστικό κατά την επιθεώρηση του οχήματος.

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Οι μοκέτες καθαρίζονται καθώς και τα ταπέτα.

Τα τζάμια καθαρίζονται στο εσωτερικό.

Η εσωτερική επένδυση και οι επιφάνειες καθαρίζονται με τη χρήση ειδικών καθαριστικών προϊόντων .

 

*Σε αυτό το στάδιο η συμφωνία με τον πελάτη μπορεί να περιλαμβάνει και λεπτομερή καθαρισμό του εσωτερικού που μπορείτε να ενημερωθείτε για τη διαδικασία εφαρμογής στην αντίστοιχη αναφορά για *ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ * στο site μας

Κλεισε Ραντεβου

Γιατι να επιλεξεις εμας

Διάβασε περισσότερα για εμάς
Latest Posts