Σταδιο Οπτικης Διορθωσης Οχηματων

Κλεισε Ραντεβου

Γιατι να επιλεξεις εμας

Διάβασε περισσότερα για εμάς
Latest Posts

ΣΤΑΔΙΟ ΟΠΤΙΚΗΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Το όχημα αρχικά πλένεται με χρήση σαμπουάν με ουδέτερο PH,με το σύστημα δύο κουβάδων για να αποτρέπεται η μεταφορά οποιωνδήποτε πετρών και αιχμηρών αντικειμένων στις επιφάνειες μέσω του ειδικού γαντιού από μικροίνες.

Οι τροχοί καθαρίζονται  με ειδικό καθαριστικό(ουδετέρου PH} με βάση τα εσπεριδοειδή και ειδικά σχεδιασμένες βούρτσες για να αποτρέψουμε τυχόν εκδορές.

Επίσης οι αρμοί στις πόρτες, στο χώρο του κινητήρα και τα σημεία των κάτω τμημάτων καθαρίζονται (όπου είναι προσβάσιμα).

Το όχημα στεγνώνεται με το χέρι χρησιμοποιώντας πετσέτες βαθιάς στιβάδας από μικροΐνες.

Η βαφή επεξεργάζεται με μπάρα πηλού (ήπια ή επιθετική) και το αντίστοιχο λιπαντικό υγρό που απομακρύνει τους προσκολλημένους επιφανειακούς ρύπους.

Στη συνέχεια το όχημα μονώνεται σε σημεία με ειδικές ταινίες μασκαρίσματος και υλικά ,ώστε να ακολουθήσει η διαδικασία του καθαρισμού με απόλυτη ασφάλεια.

ΣΤΑΔΙΟ ΟΠΤΙΚΗΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Το ανώτερο στρώμα της βαφής (βερνίκι), επεξεργάζεται με μια ελαφρώς λειαντική καθαριστική αλοιφή που περιέχει ένα ήπιο μείγμα καθαριστικών παραγόντων, λαδιών βερνικιών και μικρολειαντικών κόκκων που βοηθούν στην απομάκρυνση πολύ ελαφρών σημείων στροβιλισμού/αμυχών(ψιλές γρατζουνιές).

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Ένα στρώμα του προτιμώμενου υψηλής ποιότητας φυσικού κεριού (Carnauba) ή συνθετικού σφραγιστικού (Sealant), εφαρμόζεται στις επιφάνειες που καθαρίσαμε στο παραπάνω στάδιο, εξασφαλίζοντας ένα ανθεκτικό επίπεδο προστασίας. Φυσικά πριν τη διαδικασία αυτή συμφωνούμε με τον πελάτη το κατάλληλο σφραγιστικό κατά την επιθεώρηση του οχήματος.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Οι μοκέτες καθαρίζονται καθώς και τα ταπέτα.

Τα τζάμια καθαρίζονται στο εσωτερικό.

Η εσωτερική επένδυση και οι επιφάνειες καθαρίζονται με τη χρήση ειδικών καθαριστικών προϊόντων .