Η Εταιρια

DtailXperts

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Περιποίησης Οχημάτων -Σκαφών - Επισκευή Βαθουλωμάτων Χωρίς Βαφή

Οι DTAIL XPERTS είναι μια επιχείρηση χωρίς διευθυντή, οργανωτή κτλ αφού ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο τα μέλη της, με τις παροχές εργασίας, από το 2005 μέχρι σήμερα με αρχές, την αγάπη και την συνέπεια σε ό,τι κάνουν.

Ο λόγος γι’αυτό είναι απλός. Είναι τελειομανείς, και δεν μπορούν να εμπιστευτούν κανέναν άλλο στη λεπτομερή περιποίηση του δικού σας αγαπημένου οχήματος. Ως εκ τούτου, μπορείτε να είστε σίγουροι για μια προσωπική εξυπηρέτηση και ένα απαράμιλλο πρότυπο εργασίας.

Για πολλούς, η σκέψη της δαπάνης για μια πιο λεπτομερή περιποίηση του αυτοκινήτου του με σαφώς πολλά περισσότερα χρήματα από ένα απλό πλύσιμο φαίνεται απλά αδιάφορο ή γελοίο. Ισχύει όμως όπως σε όλους τους τομείς παροχής και εμπορίου έτσι κι στον δικό μας κλάδο το γνωστό γνωμικό  “Ότι πληρώνεις παίρνεις”. Και αυτό πιο πολύ εάν τον ενδιαφέρει τον κάτοχο η σωστή συντήρηση και μελλοντικά η μεταπωλητική αξία της κινητής του περιουσίας.

Τα σύγχρονα και πολυτελή αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων μπορεί να κοστίζουν όσο ένα μικρό διαμέρισμα, αλλά χάνουν την αξία τους αν παραμεληθούν και δεν συντηρηθούν σωστά στο χρόνο που πολλές φορές ακόμη και με λάθος πλύσιμο καταστρέφεται το φινίρισμα της βαφής, ακόμη και το εσωτερικό στο σαλόνι. Και αυτό πιστέψτε μας έχει να κάνει και με το χρόνο που θα αφιερώσει σωστά πάντα και με την σωστή μέθοδο ο εκάστοτε επαγγελματίας.

Στην ουσία λεπτομερώς ένα αυτοκίνητο για τους Detailers παίρνει χρόνο – μεταξύ 6 και 8 ωρών σε μια τυπική περίπτωση – και με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς που δεν μπορούν να βρεθούν σε τοπικό κατάστημα ,αφού για την εφαρμογή χρειάζεται γνώση κι εξειδίκευση που μόνο εμείς οι επαγγελματίες του χώρου μπορούμε να εγγυηθούμε. Αυτό βέβαια διασφαλίζεται εφόσον συνεχίσετε ως ικανοποιημένοι πελάτες να τηρείτε τις προδιαγραφές συντήρησης που θα σας επισημάνουμε μετά την συνεργασία μας.

Οι συνεργάτες που χρησιμοποιούν τα υλικά της αμερικανικής εταιρίας Meguiars, Gyeon και Festool από την αρχή μέχρι το τέλος της διαδικασίας λεπτομερούς εργασίας στο όχημα του πελάτη, με σκοπό το επιθυμητό αποτέλεσμα να είναι πάντα καλύτερο από το αναμενόμενο.

Προσέχουμε λοιπόν για να έχουμε, οπότε τα υπόλοιπα μπορούμε να τα συζητήσουμε από κοντά εφόσον κάνετε μία επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας για να αξιολογήσετε τις υπηρεσίες μας.

dtailxpert home page
Πλήρους Διόρθωσης Βαφής Οχημάτων
ΣΤΑΔΙΟ ΟΠΤΙΚΗΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ