Υπηρεσιες

υπηρεσιες

Ποια υπηρεσία είναι κατάλληλη για σένα?

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Περιποίησης Οχημάτων -Σκαφών – Επισκευή Βαθουλωμάτων Χωρίς Βαφή.

Specialized Vehicle/Yacht Care Services – PDR(Paintless Dent Repair)

εσωτερικός καθαρισμός αυτοκινήτου
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Με την έννοια αυτή (γνωστή ως βιολογικός καθαρισμός) ορίζεται ο καθαρισμός εκείνος που επιτυγχάνεται με ειδικά μηχανήματα ψεκασμού – τριβής και ταυτόχρονης αναρρόφησης υγρών – στερεών (extractor).

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Οι ρύποι που συσσωρεύονται σε πλαστικά και μεταλλικά μέρη στο χώρο του κινητήρα προκαλούν φθορά στα διάφορα ελαστικά και πλαστικά τμήματα.

ΣΤΑΔΙΟ ΟΠΤΙΚΗΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
ΣΤΑΔΙΟ ΟΠΤΙΚΗΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Ένα στρώμα του προτιμώμενου υψηλής ποιότητας φυσικού κεριού (Carnauba) ή συνθετικού σφραγιστικού (Sealant), εφαρμόζεται στις επιφάνειες.

Πλήρους Διόρθωσης Βαφής Οχημάτων
ΣΤΑΔΙΟ ΠΛΗΡΟΥΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΒΑΦΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Στο στάδιο αυτό συντελείται μηχανική διόρθωση μεγάλων ελαττωμάτων βαφής και η μεγιστοποίηση της οπτικής εμφάνισης του αμαξώματος.

Διόρθωση Βαφής Οχημάτων
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΒΑΘΟΥΛΩΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΒΑΦΗ – PDR

Είναι μια επαναστατική μέθοδος η οποία επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται καθόλου το χρώμα.

Γιατι να επιλεξετε εμας

Υπηρεσίες Υψηλής Απόδοσης

Στην εταιρία Dtail Xperts, με έτος Ιδρύσεως το 2005, προσφέρουμε δύο επίπεδα πλήρους εξυπηρέτησης οχημάτων, καθώς και πολλές a la carte υπηρεσίες. Αυτά περιλαμβάνουν τη διόρθωση / προστασία χρώματος (κεραμική, φυσικό κερί), την περιποίηση καινούριου οχήματος και την λεπτομερή καθαριότητα του εσωτερικού χώρου / της θέσης του κινητήρα.

Επίσης αναλαμβάνουμε την άμεση επισκευή βαθουλωμάτων από χαλάζι ή μικροζημιές στις μεταλλικές επιφάνειες με τη μέθοδο PDR χωρίς βαφή.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι να προσφέρουμε στον πελάτη αποτέλεσμα παροχής υπηρεσιών καλύτερο από το αναμενόμενο. Μία επίσκεψη από τις εγκαταστάσεις μας θα σας πείσει για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.