Εσωτερικος Λεπτομερης Καθαρισμος

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Με την έννοια αυτή (γνωστή ως βιολογικός καθαρισμός) ορίζεται ο καθαρισμός εκείνος που επιτυγχάνεται με ειδικά μηχανήματα ψεκασμού – τριβής και ταυτόχρονης αναρρόφησης υγρών – στερεών (extractor). Παράλληλα, συνδυάζεται το τρίψιμο με ειδική βούρτσα στην ταπετσαρία του αυτοκινήτου, στα καθίσματα στις πλαϊνές ταπετσαρίες, τις μοκέτες, τα πατάκια, αλλά και στο χώρο αποσκευών.

Με αυτό τον τρόπο, απομακρύνονται επαρκώς τα μικρόβια, οι βρωμιές, η σκόνη, τα ακάρεα, τα καυσαέρια, οι τρίχες των σκύλων κ.α.

εσωτερικός καθαρισμός αυτοκινήτου

Υπάρχει όμως και η περίπτωση του εσωτερικού δερμάτινου σαλονιού, με τις αντίστοιχες περιφερειακά δερμάτινες επενδύσεις. Σε αυτή την περίπτωση ο καθαρισμός διαφοροποιείται αφού χρησιμοποιείται ως επί των πλείστων διαφορετική μέθοδος καθαρισμού και συντήρησης αντίστοιχα των επιφανειών αυτών. Καθιστά λοιπόν την ιδιαίτερη προσοχή κι εξειδίκευση από τους επαγγελματίες της εταιρείας μας ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα, όσον αφορά τη συντήρηση των δερμάτινων επιφανειών του εσωτερικού των οχημάτων με αντίστοιχα εξειδικευμένα επαγγελματικά προϊόντα. Με αυτό τον τρόπο  μειώνεται σε μεγάλο βαθμό η ανεπιθύμητη φθορά των δερμάτινων επιφανειών στην πάροδο του χρόνου.

Κλεισε Ραντεβου

Γιατι να επιλεξεις εμας

Διάβασε περισσότερα για εμάς
Latest Posts